Tyypillisen istunnon kulku

Vaihe 1

Yoga

Ensimmäiset 30 minuuttia omistetaan joogan harjoittamiseen yhden sertifioidun ohjaajamme kanssa. Istunto on avoin kaikille, riippumatta tasostasi! Pennut leikkivät vapaasti kaikkien opiskelijoiden ympärillä.

Vaihe 2

Rentoudu pentujen kanssa

Viimeiset 30 minuuttia omistetaan leikkimiseen ja halaamiseen pentujen kanssa. Ota kuvia, rentoudu ja nauti pentujen puhtaasta rakkaudesta.

Varaa aika
  • Sosiaalista pentuja

    Luokkamme tarjoavat pennuille mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja tutustumiseen ihmisiin. Tämä auttaa niitä vahvistamaan itseluottamustaan ja oppimaan käyttäytymään harmonisesti erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tietysti kaikki pennut ovat rokotettuja ja vieroitettuja! 🐶

  • Valitut kasvattajat

    Valitsemme huolellisesti kaikki yhteistyössä toimivat kasvattajat. Ystävällisyys on lähestymistapamme keskiössä; tarkistamme pentujen kohteluehdot kasvatuslaitoksissa ja varmistamme, että nelijalkaiset ystävämme ovat asianmukaisesti rokotettuja ja vieroitettuja ennen osallistumistaan istuntoihimme.

  • Takuu rentoutumisesta

    Eläinten kanssa vuorovaikutuksessa oleminen vähentää stressiä ja ahdistusta samalla kun lisää hyvinvointia ja iloa elämään. Jooga auttaa parantamaan joustavuutta, lihasten voimaa, ryhtiä ja unen laatua. Näiden etujen yhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen ja hyödyllisen kokemuksen sekä keholle että mielelle. 🧘‍♀️